Iskoristi poticaje - Speculum

PRAĆENJE NAJNOVIJIH OBJAVA PUTEM PLATFORME „ISKORISTI POTICAJE!“

Iskoristi poticaje! naša je platforma koju smo razvili kao uslužni servis za poduzetnike, na kojoj pružamo informacije o mogućnostima financiranja svojih poslovnih ideja i projekata putem bespovratnih sredstava, bez obzira na njihovu formu, izvor ili namjenu.

www.iskoristi-poticaje.com

Mnogi poduzetnici nisu informirani o svim raspoloživim mogućnostima su/financiranja njihovih poduzetničkih ideja, a ako i jesu dosta je teško snaći se u velikoj količini objavljenih natječaja i „šumi dokumenata“. Iz tog razloga je 2010. pokrenuta platforma ISKORISTI POTICAJE! koji poduzetnicima na jednom mjestu daje jasan pregled mogućnosti su/financiranja njihovih projektnih ideja.

ISKORISTI POTICAJE

JEDNOSTAVNA I PRISTUPAČNA USLUGA

Platforma omogućuje jednostavnu i pristupačnu uslugu pripreme i izrade natječajne dokumentacije na jednom mjestu.

Članovi servisa „Iskoristi poticaje!“ biraju paket usluge koji se kreću od samo pružanja informacija o aktualnim natječajima i natječajima u najavi, do cjelovite usluge pripreme i izrade natječajne dokumentacije, bez obzira na njihov broj! Svakodnevno informiramo preko 1500 subjekata iz raznih gospodarskih sektora dok aktivno uslužujemo oko 200 klijenata, što ovu platformu čini jedinstvenom u Hrvatskoj!

PONUDA PLATFORME ISKORISTI POTICAJE!

Tvrtka Speculum putem specijaliziranog uslužnog servisa „Iskoristi poticaje!“ pruža Vam slijedeće usluge:

  • Praćenje HR i EU natječaja (objavljeno/ u najavi/ završeno)
  • Informiranje o dostupnim bespovratnim sredstvima (poticaji za izgradnju i opremanje, poticaji za nabavu strojeva i opreme, istraživanje i razvoj, internacionalizacija, energetska učinkovitost, poticaji za zapošljavanje, porezne olakšice, poticajni krediti, darovnice i sl.)
  • Tumačenje objavljenih natječaja i savjetovanje
  • Priprema i izrada natječajne dokumentacije u skladu sa kriterijima natječaja.

Ovisno o Vašim potrebama, kompleksnosti projektne prijave i smjeru budućeg razvoja Vašeg poslovanja, servis „Iskoristi poticaje!“ dostupan je u nekoliko uslužnih paketa, koji se međusobno razlikuju ovisno o obujmu usluge i potrebama klijenata.

ŠIROK RASPON USLUGE

Ova usluga namijenjena je prvenstveno mikro, malim i srednje velikim poduzetnicima koji žele povećati konkurentnost i efikasnost svojeg poslovanja na domaćem i svjetskom tržištu.

Dosadašnje iskustvo nam govori da najveću korist od usluge „Iskoristi poticaje!“ zasigurno imaju proizvodno/prerađivački orijentirane tvrtke, poljoprivrednici, ali i neke uslužne djelatnosti poput turističkih, energetskih i zdravstvenih, te informatička djelatnost.
Također, usluga praćenja poticaja je vrlo vrijedna poduzetnicima početnicima, ženama poduzetnicama, zatim udrugama, zadrugama, klasterima, OPG-ima i sl.

Referentna lista dostupna je na stranicama servisa

www.iskoristi-poticaje.com