speculum.hr

Za sam kraj 2020. ili početak 2021. godine najavljen je treći po redu poziv za istraživanje i razvoj proizvoda i usluga – IRI III.

Poziv će biti namijenjen mikro, malim, srednjim i velikim poduzetnicima i/ili organizacijama za istraživanje i širenje znanja koja doprinose svojim znanjem i istraživačkim kapacitetima u provedbi projekata istraživanja i razvoja.

Očekuje se da će poduzetnici moći ostvariti pravo na bespovratnu potporu od 500 tisuća do 25 milijuna HRK za sufinanciranje razvoja novih proizvoda (dobara i usluga), tehnologija i poslovnih procesa kroz povećanje privatnih ulaganja u istraživanje i razvoj, te jačanje kapaciteta poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije, kroz poticanje njihove suradnje s partnerima uključujući suradnju s organizacijama za istraživanje i širenje znanja.

Tvrtka Speculum je, osim što je osigurala dodatne financijske resurse za mnoge korisnike, i sama ostvarila pravo na bespovratne poticaje po ovom Pozivu pa ukoliko imate poslovnu ideju kojoj su potrebni razvoj i resursi za njezinu realizaciju, ovaj Poziv je vjerojatno najbolje čemu se možete nadati.

Obratite nam se s povjerenjem. Jer mi smo tu zbog Vas.