Dana 24.08.2018. započeo je novi ciklus Javnog poziva „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova“ namijenjenog mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Cilj poziva je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima, te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.

Potpora se dodjeljuje za aktivnosti nastupa na međunarodnim sajmovima, prezentacije poduzetnika u okviru međunarodnih sajmova, istraživanje inozemnog tržišta, izradu promotivnog materijala, B2B susrete, te usluge stručnjaka za vođenje projekta.
Ukupni budžet natječaja je 58 mil. kuna.

Minimalna visina potpore je 100.000 kuna a najviša 1.000.000 kuna, intenzitet potpore kreće se od 65% za srednje velika poduzeća, do 85% za mikro i male poduzetnike, stoga je ovaj tip natječaja vrlo zanimljiv onima koji planiraju izlazak na nova tržišta i koji mogu planirati aktivnosti do 30 mjeseci unaprijed (!).
Prijave se zaprimaju od 30.10.2018. Ukoliko ćete trebati stručnu i profesionalnu pomoć obratite nam se s povjerenjem. Jer mi smo tu zbog Vas.