Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru – Jedan od rijetkih Javnih poziva koji omogućuju dodjelu bespovratnih sredstava za sektor trgovine, je pred vratima. Na natječaj koji će svoje prijave započeti primati u travnju 2018.g., mogu se prijaviti mikro, mala, srednja i velika privatna poduzeća koja su registrirana najmanje godinu dana, za obavljanje prihvatljive djelatnosti iz područja G, odjeljka 45,46,47, djelatnosti iz područja i odjeljaka 55 i 56 te djelatnosti iz područja N odjeljak 79 Putničke agencije, organizatori putovanja.

PREDMET POZIVA: Poduprijeti ostvarenje energetskih ušteda kroz povećanje učinkovitosti korištenja energije u privatnom uslužnom sektoru, omogućujući jednake količine rezultata (usluga) korištenjem manje količine isporučene energije te smanjenje udjela konvencionalnih (fosilnih) goriva u ukupnoj potrošnji energije uvođenjem sustava za korištenje OIE.

Ukupno raspoloživa sredstva na ovom Pozivu su 75.000.000 kn, uz visinu potpore od 220.000 – 13.000.000 kn, te intenzitet potpore od 45%- 85%. Ukoliko ste zainteresirani, ne gubite niti časa jer je natječaj ocijenjen kao kompleksan. Obratite nam se s povjerenjem.