Datum početka zaprimanja prijava: 03.04.2018.

Poziv je namijenjen malom i srednjem poduzetništvu kako bi se potaknuo razvoj novih kompetencija i stvorila nova radna mjesta.

Potiču se investicije u početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice, proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice, diversifikacijom proizvodnje na proizvode koje prethodno nije proizvodila. U skladu sa Strategijom razvoja poduzetništva u Republici Hrvatskoj 2013. – 2020., strateški pristup ima za cilj ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Najniža potpora je 1.500.000 kuna, dok je najviša 15.000.000 kuna.

Ukoliko imate razvojni plan koji uključuje izgradnju i/ili opremanje, i tražite cjelovitu uslugu koja uključuje analizu potencijala za prijavu na natječaj, pripremu kompletne inženjersko tehničke dokumentacije, prijavu na natječaj te njegovu kasniju provedbu, mi smo prava adresa. Ne čekajte zadnji čas, natječaj je kompleksan. Obratite nam se s povjerenjem.